Siguranţă alimentară

Inspectam fructele la furnizor inainte de a le achizitiona. Lucram numai cu furnizori de incredere, unii dintre ei lideri pe segmentul lor de piata la nivel mondial. mai inspectam odata fructele la depozitul nostru.

Le sortam bucata cu bucata inainte de a le ambala. Pe parcursul livrarii pozitionam cutiile cu fructe astfel incat sa fie in siguranta in timpul transportului.

La destinatie le mai inspectam odata inainte de a ajunge la voi.

Asta ne caracterizeaza!
orange-1218158_960_720

Despre Noi?

Cine suntem?

FruitBreak

FruitBreak este o companie românească înființată în 2011 și noi credem într-un stil de viață întreținut prin sport și cu o alimentație sănătoasăDat fiind faptul  toate studiile au arătat  este foarte important și totodată sănătos  mănânci fructe, ne-am gândit să ne aducem aportul către o alimentație bogată în energie și sănătoasăînființând Fruitbreak pentru a livra fructe la toate birourile din București și ulterior în țară.

Ce am făcut în 2017?

Anul 2017 a fost un an foarte bun pentru FruitBreak, am reușit  livrăm zeci de tone de fructe către 10 mari clienți din București, Cluj și Timișoara. Am lansat încă trei tipuri de produse: JuiceBreak, CakeBreak și CoffeeBreak, pe care va așteptăm  le testați.

Anul acesta ne-am propus  aducem bucuria fructelor la un număr cât mai mare de angajați.

Ce planuri avem pentru 2018?

Anul acesta ne-am propus  aducem bucuria și energia fructelor la un număr cât mai mare de angajați. Ne propunem  devenim cea mai cunoscută firma care livrează fructe proaspete în timpul cel mai scurt.