O cutie plină de motive că să începi azi

Conducerea unui loc de muncă începe prin stabilirea si configurarea unui mediu de lucru sănătos. De aceea suntem hotărâţi să te ajutăm în această privinţa cu un serviciu de livrare de fructe proaspete care vor face deliciul celor ce le vor încerca.

Dincolo de avantajele mari legate de sănătatea angajatilor, obţinerea de fructe proaspete la birou este o modalitate convenabilă şi minunată de a demonstra că va apreciaţi angajaţii.

iti oferim posibilitatea de a incerca fructele de la noi fara nici un cost oferindu-ti cadou o cutie cu fructe pentru a te putea convinge de calitate si prospetimea fructelor noastre cat si de seriozitatea si angajamentul nostru de a ne multumi clientii.

Ce îți oferim?

Produs Cantitate Continut Pret
Pauza Mix 10 KG Mix 4 sortimente de sezon 90lei
Pauza de Banane si Mere 10 KG Banane si Mere 90lei
Pauza de Banane si Pere 10 KG Banane si Pere 92lei
Pauza de Banane si Portocale 10 KG Banane si Portocale 90lei
Pauza de Portocale si Mere 10 KG Portocale si Mere 90lei
Pauza de Portocale si Pere 10 KG Portocale si Pere 90lei
Pauza de Kiwi si Mere 10 KG Kiwi si Mere 90lei
Pauza de Kiwi si Pere 10 KG Kiwi si Pere 90lei
Pauza de Kiwi si Banane 10 KG Kiwi si Banane 90lei
Pauza de Kiwi si Portocale 10 KG Kiwi si Portocale 90lei
Pauza de Kiwi si Mandarine 10 KG Kiwi si Mandarine 90lei
Pauza de Mandarine si Mere 10 KG Mandarine si Mere 90lei
Pauza de Mandarine si Pere 10 KG Mandarine si Pere 90lei
Pauza de Mandarine si Banane 10 KG Mandarine si Banane 90lei
Pauza de Pere si Mere 10 KG Pere si Mere 90lei
Pauza de Banane 10 KG Banane 95lei
Pauza de Mere 10 KG Mere 90lei
Pauza de Pere 10 KG Pere 90lei
Pauza de Portocale 10 KG Portocale 90lei
Pauza de Kiwi 10 KG Kiwi 90lei
Pauza de Mandarine 10 KG Mandarine 90lei

Beneficiile fructelor!!

Fructele proaspete sunt bogate în vitamine, minerale și fibre și sunt atât de necesare pentru organismul omului ele oferind o doză de energie și vitalitate.

Majoritatea medicilor nutritionisti recomanda consumul fructelor pentru a dobandii doza zilnica de vitamina A, vitamina B6, vitamina C si vitamina E.

Efectele pozitive ale consumului zilnic de fructe a fost demonstrat și de anumite studii științifice care au arătat  fructele reduc riscul bolilor de inima, a infarctului și atacului cerebral și chiar protecția împotriva anumitor tipuri de cancer. Necesarul zilnic de fibre ajută la prevenirea obezității și a diabetului, normalizarea tensiunii arteriale cât și echilibrarea digestiei.

Am pregătit mai jos o serie de vitamine importante și care sunt fructele care conțin aceste vitamine

Vitamina A

Vitamina A este o vitamină liposolubilă obţinută din 2 clase de compuşi: vitamina A naturală preformată (retinolul şi compuşii săi) şi precursorii de vitamina A (betacarotenul şi compuşii înrudiţi).

Vitamina A este un nutrient-cheie pentru păstrarea sănătăţii ochilor, prevenind inflamarea acestora şi reducând riscul apariţiei cataractei. De asemenea, este importantă mai ales pentru vederea în timpul nopţii.
În acelaşi timp, vitamina A ajută la creşterea imunităţii organismului, este un puternic antioxidant, previne uscarea pielii, păstrând pielea strălucitoare, fără riduri şi alte semne ale îmbătrânirii şi este un factor important în menţinerea sănătăţii părului, danturii şi gingiilor.

vitamina A, esenţială pentru menţinerea sistemului respirator, îmbunătăţirea vederii, menţinerea sănătăţii pielii şi a mucoaselor: pepene galben, caise uscate, papaya, mango, piersici.

Vitamina B6

Vitamina B6, importantă pentru menţinerea echilibrului psihic, ajută la înlăturarea oboselii, durerilor de cap şi stresului şi reglează colesterolul şi tensiunea arterială: fistic, alune de pădure, banane, avocado, nuci.

Vitamina C

Vitamina C are o contribuţie importantă în prevenirea şi tratarea infecţiilor și ea poate fi găsită în următoarele fructe: măceşele, guavele, kiwi, papaya, portocalele.